O nama

O nama
Sve ti cvitalo
jeste zajednica za promicanje kršćanskog načina življenja, i to onog koji dolazi kao rezultat predanja i vjerovanja u Božju Riječ – Bibliju, kroz obnovljeni um  (promijenjeni način razmišljanja) koji nam omogućava da se kroz nas manifestira Božja vrsta Života – ZOE.

Možda zvuči skandalozno, i svakako jest za prirodan način razmišljanja, ali kroz način razmišljanja i življenja kako nas poučava Božja Riječ – Sveto Pismo, nama kao vjernicima je dostupno živjeti onom istom vrstom života kojeg ima i živi sam Bog. Sve nam je to priskrbljeno u Isusu Kristu, a Evanđelje (Radosna Vijest) nam to upravo i otkriva.

Isus Krist je posrednik tog novog Života za nas koji nam je od Boga ponuđen, još bolje, u potpunosti dan kao dar Njegove ljubavi. Sve ovo je Njegova volja za nas.

Kršćanski centar za obuku vjernika kroz otkriveno razumijevanje Božje Riječi – Biblije, kroz jasnoću shvaćanja Svetog Pisma te prakticiranja istog.

Službujući tim vjernika sa darovima opisanim u poslanici apostola Pavla Efežanima 4 – apostoli, proroci, evangelizatori, pastiri i učitelji – koji su pozvani od Boga sa darovima podučavanja i pripravljanja svetih (vjernika) da postignu jedinstvo vjerovanja, pravu spoznaju Sina Božjeg, savršeno stanje (potpuno očitovanje Božjeg života u nama), da vjernici mogu živjeti istu kvalitetu života kao i sam Isus Krist j koji je prvorođeni među mnogom braćom (a ta smo mi).

Glas (ispovijedanje) apostolske nauke tj. apostolskog ispovijedanje vjere; a to znači sveobuhvatnog i cjelovitog naučavanja Evanđelja (Radosne vijesti) Božjeg Pisma koje ima iste rezultate za svakog čovjeka. Ono objavljuje Božju nepromjenjivu odluku za svakog čovjeka, a to je da bude blagoslovljen (u potpunosti uspješan) u svom duhu (da ima savršeno zajedništvo sa Ocem, Sinom i Duhom Svetim), u svojoj duši (da ima zdrav razum, pravilne odluke, cjelovite i ugodne emocije), u svom tijelu (da ima potpuno zdravlje bez ikakava nedostatka ili bolesti), u svojim socijalnim odnosima (da ima harmoničan brak, roditeljstvo, prijateljstva…) i svojim financijama (da bude potpuno uspješan i prosperitetan na svim svojim putevima). Ovo je sve u potpunosti dostupno svakom vjerniku ako čita, ispravno razumije i prakticira Božju Riječ. Sve u svemu, ovo jest poslanje Crkve Isusa Krista na licu Zemlje – učiniti Zemlju domom Božjim – Edenom.