Molitva spasenja

Molitva spasenjaAko ne poznaješ Isusa Krista kao svog osobnog Spasitelja i Gospodina, jednostavno izgovori
punim srcem i vlastitim ustima slijedeću molitvu, i Isus će biti tvoj Gospodin:«Nebeski Oče, dolazim Ti u ime Isusovo.
Tvoja Riječ kaže u Djelima apostolskim 2:21 «Tko god zazove ime Gospodnje, bit će spašen», i u Rimljanima 10:9,10 «Ako ustima svojim priznaješ Isusa Gospodina i srcem svojim vjeruješ da ga je Bog uskrisio od mrtvih, bit ćeš spašen. Vjera srca postiže pravednost, a priznanje usta spasenje.»Ti si rekao da je moje spasenje rezultat toga što me Duh Sveti nanovo rađa tako što On osobno dolazi živjeti u meni. U Ivanu 3:5,6; 15,16 Isus kaže slijedeće: «Zaista, zaista, kažem ti, tko se ne rodi od vode i Duha Svetoga, taj ne može ući u kraljevstvo nebesko. Što je rođeno od tijela, tijelo je; što je rođeno od Duha, duh je…da svatko tko vjeruje ima život vječni. Da Bog je tako ljubio svijet da je dao svog jedinorođenog Sina da ne pogine nijedan koji u nj vjeruje, već da ima život vječni.»
U Rimljanima 8:9-11 piše «Ali vi niste u tijelu, već u Duhu, ako zbilja Duh Božji prebiva u vama. Ako tko nema Kristova Duha, nije Kristov. A ako je Krist u vama, vaše je tijelo mrtvo zbog grijeha, a vaš je duh živ jer ste opravdani.»
Oče, ako te ja zapitam, Ti ćeš me ispuniti tvojim Duhom Svetim i dat ćeš mi sposobnost govora u tuđim (drugim) jezicima prema Luki 11:13 «…koliko će više Otac nebeski dati Duha Svetoga onima koji ga mole.» i Djelima apostolskim 2:4 «Svi se oni napuniše Duha Svetoga te počeše govoriti tuđim jezicima, kako ih je već Duh nadahnjivao da govore.»Prihvaćam Tvoju Riječ kao Tebe samog. Priznajem i ispovijedam da je Isus Krist moj Gospodin. Vjerujem svim srcem da si ga Ti, nebeski Oče, uzdignuo od mrtvih. Hvala Ti što dolaziš u moje srce, udjeljujući mi Tvog Duha Svetog kao što si obećao, i što postaješ Gospodinom mog života. Amen – tako neka bude.Ako si upravo ispovjedio ovu molitvu svojim ustima kao priznanje vlastitog srca, budi slobodan/na kontaktirati nas da podijelimo s tobom radost tvog spasenja, jer znaj da nisi sam/a i da se upravo sada cijelo nebo raduje s tobom; naš Otac nebeski, njegovi anđeli koji jedva čekaju da te blagoslove svojim služenjem jer si upravo postao dijete Božje i nasljednik Božjih obećanja, jednako tako i

Crkva koja ima sve od Boga što ti je potrebno da rasteš u pravoj spoznaji Onoga tko te je upravo nanovo rodio. Zato budi smion, i odvažno uzmi ono što ti u Bogu pripada. Dozvoli da ti Otac objavi tvoja prava i privilegije koje ti je ostavio u svom ljubavnom pismu – Bibliji, i rasti prema svrsi svog novog rođenja.

Rasti u novom odnosu kao sin/kći Božji i dozvoli da te očinstvo našeg zajedničkog Oca vodi u svu istinu i blagoslov.

Službujući tim – SVE TI CVITALO