Molitva i priznanje za iscjeljenje

Molitva i priznanje za iscjeljenje
Koristi slijedeću molitvu za ispovijedanje zdravlja i iscjeljenja. Dok to budeš činio sjeti se da Bog pazi na Svoju riječ da je ispuni, (Jeremija 1:12 – “… jer ja bdim nad riječima svojim da ih ispunim!)

„Oče, u ime Isusa Krista, ispovijedam Tvoju Riječ koja govori o zdravlju i iscijeljenju. Dok to činim, vjerujem da se Tvoja Riječ Tebi neće vratiti prazna (neispunjena), već će ostvariti ono što kaže.

U Isusovo ime vjerujem da sam ozdravljen kao što piše u 1.Petrovoj 2:24, (on čijim ste modricama izliječeni.“)

Tvoja Riječ kaže da je Isus osobno uzeo na sebe moje slabosti i nosio sve moje bolesti (Matej 8:17: „ … on slabosti naše uze i ponese naše bolesti.)

Stoga, s velikom odvažnošću i pouzdanjem stojim na autoritetu Tvoje Riječi i izjavljujem da sam otkupljen od prokletstva bolesti. Odbijam tolerirati i podnositi bilo kakve simptome bolesti u svom tijelu!

Sotono, govorim ti u Isusovo ime i proglašavam da su tvoja poglavarstva, vlasti i vladari tame ovoga svijeta i zli duhovi u nebeskim prostorima svezani, te da više ne mogu djelovati na mene ni na koji način! Ja sam slobodan od tvog djelovanja. Ja sam vlasništvo Svemogućeg Boga i ne dopuštam ti da djeluješ u meni.

Ja živim na skrovitom mjestu Najuzvišenijeg Boga i prebivam u sjeni Svemogućega, čijoj se moći neprijatelj ne može oduprijeti.

Sada, Oče, vjerujem Tvojoj Riječi koja kaže da anđeo Gospodnji podiže šator oko mene i izbavlja me od svakog zlog djelovanja. Neće me zadesiti zlo, nevolja ni nesreća  neće se približiti mom prebivalištu, (Ps.91:10).

Ja priznajem da Tvoja Riječ prebiva u meni i da je ona život i lijek mome tijelu. Zakon Duha života u Kristu Isusu oslobodio me od zakona grijeha i smrti.

Čvrsto se držim svog ispovijedanja Tvoje Riječi i postojano stojim na njoj, znajući da je zdravlje i iscjeljenje sada moje, u Isusovo ime.“

Povratak na Zdravlje i iscjeljenje