“Kultura Kraljevstva” je u Austriji!

I ove godine kao i prošle odlazimo u Austriju na “Školu Riječi” koja će se održati od 11. do 15. kolovoza.

Počašćeni smo pozivom i zahvalni BLAST ministries timu te uvjereni da će kao i prošle godine tema škole i međusobna druženja biti na blagoslov i ohrabrenje svima nama.

SOW (school of the word) je na neki način škola u kojoj se uvijek govornici usredotoče na jednu temu.

Ove godine tema je “Kultura Kraljevstva” i  privilegija je ugostiti Apostole s 4 kontinenta (Europa, Amerika, Afrika i Indija) da nam prenesu apostolsko učenje na ovu vrlo važnu temu.

Ovakav način učenja navodi nas da se krećemo kao jedno u Njemu, pod njegovim usmjeravanjem i protokom koji nam daje.

Bog je zadužen za tijek škole i programa – radili mi nešto ili ne, On i njegova prisutnost i njegov glas nama su prioriteti na ovogodišnjem skupu.

U rječnicima se kultura definira kao “kompleksna cjelina koja uključuje znanje, vjerovanje, umjetnost, moral, zakon, običaj i sve druge sposobnosti i navike koje je čovjek stekao kao član društva”. Kultura u narodu ili u bilo kojoj etničkoj skupini izražava se na način na koji se stvari rade i odlučuju – to je način (obitelj, prehrana, posao, umjetnost, vlada itd.)

Kultura Kraljevstva važna je tema za jasnoću o tome što ona je a što nije. Prava Kultura Kraljevstva je Božji način kako stvari učiniti boljim.

Kako budemo radili na što dubljem istraživanju u Gospodinu što je Kultura Kraljevstva, jasnije ćemo razabrati gdje je kultura naših naroda…

Istinska Kultura Kraljevstva nije od ovoga svijeta i dolazi izravno od Kralja. Ona izražava svaki dio Božjeg stvaralaštva (kao što se već može vidjeti u Rim 1:20), ali ulazi i u svaki praktičan odnos u našem životu.

Želimo da cijela (SOW), kao i svi mi što ćemo prisustvovati doživimo ono što Gospodin želi činiti ove godine.

Više na blastministries.net