Premijerno prikazivanje filma “Holy Ghost” (Sveti Duh)

Duh Sveti
Može li Duh Sveti režirati film?

U ovom dinamičnom dokumentarcu režisera filmova Božji prst (Finger of God), Žestoka ljubav (Furious Love) i Otac svjetala (Father of Lights), Darren Wilson kreće na snimanje filma potpuno vođenog od Duha Svetoga.

Bez plana, bez scenarija, bez  garancija – samo ide gdjegod osjeća da ga Duh Sveti vodi da isproba i otkrije avanture koje Bog ima za njega.

Bilo da su to bogatstva Monte Carla, koncert heavy metal grupe ili najstariji grad na svijetu, ishod je film koji ne samo da izaziva i oduševljava, već i otkriva Boga koji je daleko više živ i aktivan nego što ste ikada zamišljali.

Premijerna turneja filma “Holy Ghost” (Duh Sveti)

Naš tim je uzbuđen što konačno može podijeliti Duha Svetoga sa svijetom – a to znači da je vrijeme za turneju. Počevši od 6. rujna, Duh Sveti će se prikazivati na najmanje 600 mjesta diljem svijeta, objavljuje holyghost.wpfilm.com.

Ova besplatna prikazivanja biti će predivna mogućnost da se susretnete s Duhom Svetim i želimo da im prisustvujete! Želimo i da povedete svoje prijatelje, obitelj, kolege, susjede, bilo koga!

Film će biti prikazan u Nedjelju 07.09.2014 god. u 11 sati u prostorijama gdje se inače okupljamo, Dobrilina ulica 3 u Splitu. Ulaz je slobodan.

Oznake: